• Apple-13632793113
  • Vivi-18038057749
Email:sales@sunsoartech.com Shenzhen Sunsoar Tech Co, Ltd

Shenzhen Sunsoar Tech Co, Ltd

o nama
Obratite nam se

Sunsoar Tech

4F, E blok, Nanchang Huafeng
Druga industrijska zona
Hangkong Road, Xixiang Town
Bao'an District, Shenzhen City
kina


Kontakt informacije

Tel: +86 755-82956801

Mob: +86 136 3279 3113

Faks: +86 755-82954160

Email: sales@sunsoartech.com

Web: www.sunsoartech.com

o nama

Shenzhen Sunsoar sklop tehnologija

SHENZHEN PENGZEXIANG TECHNOLOGY CO, LTD

Shenzhen Sunsoar tehnologija sklop je specijaliziran u Tiskanoj ploči & PCB-a skupština uključujući komponente izvor, funkcionalni test i kompletan zbor za klijente širom svijeta.

Sve naše baze materijala i procesa mogu zadovoljiti ROHS i UL međunarodni certifikati. Stoje iza naš ugled i imaju 100% kvalitetu a kupca usluga obećanje. Ako ima bilo kakvih nedostataka naših proizvoda, naš tim će vratiti proizvesti novu seriju proizvoda koji je u skladu s svaka specifikacija koju ste zatražili.

Naš PCB mogućnosti u rasponu od 1-18 slojeva prototipova i punu proizvodnju tiskanih pločica, s posebnim značajkama kao što su slijepi & pokopan vias, kontroliranim impedancija, teška bakra preko ispune i više, isto tako možemo isporučiti jednostrano PCB i okrenemo PCB Prototip u roku od 24 sata, 4-8 sloja PCB prototip u 3-5 radnih dana. Brzi i brzo dovesti vrijeme stabilno osigurava naš kupac brzo istraživanje brzine zauzimaju na tržištu.

Za praktičnost bolje surađuje s našim klijentima, mi kupili i obnovljena SMT tvornica u 2012. Uvođenjem u sustav za Napredno upravljanje i dodavanje napredan povisok speedbar SMT strojeva, multifunkcionalni SMT strojeva, 12 mokro HALS olovo slobodan vrući zrak prijeloma stroj i ICT za testiranje stroja, osiguravamo našim klijentima visoko kvalitetne, brze SMT prototip i srednje serije količinu usluge.

Danas, naše 9-godišnje OEM PCB & PCBA iskustva, Razvijali smo vlastiti istraživanje i razvoj odjel razviti Yunlife serije novi pametni kućanski gotovog proizvoda kao što su ovlaživač difuzor, noćno svjetlo, tako da smo u mogućnosti pružiti više različitih gosti s više naš novi mart i zdrave proizvode.

Smo jako oslanjaju na kupca i proizvodnja povratne informacije za izradu svjetske klase proizvodnju, naše osoblje uživa podršku klijentima da nađu rješenje za smanjenje troškova proizvoda bez žrtvovanja kvalitete. Sunsoar će biti vaš pravi izbor.


Mi smo mala tvrtka, dovoljno malen da slušaš svoje srce s dovoljno strpljenja;

Mi smo velika kompanija, dovoljno velike da preuzmu odgovornost za izgradnju boljeg svijeta.


 

Copyright © Shenzhen Sunsoar Tech Co, Ltd. Sva prava zadržana.
QR Code

Shenzhen Sunsoar Tech Co.,Ltd