• Apple-13632793113
  • Vivi-18038057749
Email:sales@sunsoartech.comShenzhen Sunsoar Tech Co, Ltd

Shenzhen Sunsoar Tech Co, Ltd

Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Sunsoar Tech

4F, E blok, Nanchang Huafeng
Druga industrijska zona
Hangkong Road, Xixiang Town
Bao'an District, Shenzhen City
kina


Kontakt informacije

Tel: +86 755-82956801

Mob: +86 136 3279 3113

Faks: +86 755-82954160

Email: sales@sunsoartech.com

Web: www.sunsoartech.com

Policija je otkrila ilegalne odlaganje otpada Printed Circuit Boards

Policija je otkrila ilegalne odlaganje otpada

Printed Circuit Boards

Je obaviješten da Danyang razbila zajedno preko Šangaju, Suzhou Danyang na slučajeve ilegalnog odlaganja opasnog otpada, opasni otpad je pomiješana sa zemljom kao spaljena cigle. U vrijeme izlaganja velike količine opasnog otpada u Danyang Zhu klupi prostora. U ovom trenutku, navodno djelo zagađuju okoliš Zhai Mou, Gao i drugi ljudi u policijskom pritvoru. Policija je zvaničnik je rekao, "to slučajevi banda zagađenja životne sredine" je najviše u cijeloj regiji, osumnjičenih su uključeni u istoriji Zhenjiang najštetnijih slučaju većih ekoloških grupa, ali i prvi slučaj u zemlji nelegalnog odlaganja zagađenja PCB otpada .

Danyang grad, prema Odjel Marine daje naznake da je policija, Zhu u Pekingu-Hangzhou Grand Canal razvoj zone Terminal, teretni brod koji se istovaruje nepoznata otpada. Zajednički odjela za zaštitu okoliša požurili istraživanju sajta, nakon početnog osnivanja, brod za prijevoz cementa iz pošiljki Suzhou Wujiang na Danyang, brod pun nepoznatih otpada je blijed zelene, vlaknaste, o više od 300 tona.

Agencija za zaštitu životne sredine odmah pokrenula planovima za vanredne situacije, organizacija prati, praćenje, čvrsta radna grupa otpada na scenu da potvrdi početni uzorkovanje nepoznatog otpada koje se nalaze u posudi. Potvrdio početne praćenje, koji istovaraju robu koji sadrže bakar ploču u prahu, nikla i drugih teških metala, koji spada u opasni otpad. Di je pitao nakon vlasnici, policijskih službenika saznao da je ova serija opasnog otpada treba biti prebačeni u Si tu Zhen ciglani. Ciglane Direktor GAO kaže se roba pomiješana s spaljene cigle u tlu.Profesionalni 8GB 16GB 32GB USB flash drive PCB Proizvođač


Copyright © Shenzhen Sunsoar Tech Co, Ltd. Sva prava zadržana.
QR Code

Shenzhen Sunsoar Tech Co.,Ltd